Om oss

Trattoria La Pizza

La Pizza grundades 2015 på Nissastrand i Halmstad med målet att vara Halmstads i särklass bästa pizzeria. Vi kände att det fanns ett tomrum att fylla då vi saknade en pizzeria i staden som lade fokus på det viktigaste vad gäller en pizza, råvarorna. Vi saknade helt enkelt en pizzeria som bakade riktiga gourmetpizzor. I juni 2017 tog vi steget och öppnade Trattoria La Pizza på Karl XI:s väg i Halmstad – en italiensk restaurang som serverar italienska klassiker och spännande rätter från det moderna italienska köket. Självklart kan du även njuta av våra gourmetpizzor på Trattoria La Pizza.

Trattoria La Pizza

Vi arbetar uteslutande med de bästa råvarorna som slaktaren och grönsakshandlaren har att erbjuda, från den tunt skivade Parmaskinkan som lagrats i åratal till den klassiska Grana Padano osten från Po-dalen i Italien.
Med de bästa råvarorna och vår toppmoderna utrustning kan vi garantera en matupplevelse utöver det vanliga. Du är varmt välkommen – vi är övertygade om att du kommer tillbaka fler gånger.
Vi har ett engagemang, hjärta och en tydlig ambition – att vara en genuin italiensk restaurang där vi lägger vår själ i att laga italienska rätter med gott hantverk och hög standard.